Bliv en del af et fællesskab af eventyrlystne danskere.
_______________________________

Om Swiss Worktravel

Swiss Worktravel

Mit navn er Louise, og jeg er grundlæggeren af Swiss Worktravel. Jeg har skabt dette firma med en mission om at give andre unge mennesker muligheden for personlig udvikling og uforglemmelige minder, præcis som jeg selv oplevede det, da jeg som 18-årig valgte at tage på arbejdsophold i Schweiz.

Som leder inden for hotel- og restaurationsbranchen har jeg også førstehånds erfaring med udfordringen ved den stigende mangel på arbejdskraft i branchen, både i Schweiz og i Danmark. Disse faktorer inspirerede mig til at grundlægge Swiss Worktravel.

 


Swiss Worktravel 6
Swiss Worktravel 27

Som 18-årig vidste jeg meget lidt om Schweiz, men jeg sagde alligevel "ja", da en gymnasieveninde foreslog, at vi skulle søge job som tjenere på et lille bjerg-hotel. Vi tilbragte over et år der, og jeg efterlod mit hjerte i Schweiz, da jeg vendte tilbage til Danmark for at uddanne mig som akademiøkonom inden for hotel- og restaurantledelse.

Takket være praktikmuligheder i min uddannelse havde jeg mulighed for at arbejde i Schweiz flere gange. Som 23-årig sagde jeg ja til at blive forpagter af Hotel Waldrand i alperne i Isenfluh, tæt på byen Lauterbrunnen. Det var en periode fyldt med unikke minder.

 


På et tidspunkt besluttede jeg at vende tilbage til Danmark, da jeg havde udtømt de muligheder, der var tilgængelige for mig i Schweiz på det tidspunkt. I 2009 mødte jeg Robert, som jeg i dag er gift og har to børn med. Siden da har jeg arbejdet inden for hotel- og restaurationsbranchen i Danmark. Jeg har været leder af Café Tonekunsten i Musikhuset i Esbjerg i syv år, været forpagter af en kro og har arbejdet som bestyrer og restaurantchef.

I mange år har jeg drømt om, at min familie og jeg skulle flytte til Schweiz, men af forskellige årsager blev det aldrig til noget. Med Swiss Worktravel har jeg nu mulighed for at dele min kærlighed til Schweiz med andre. Jeg har et omfattende netværk i landet og besidder stor viden om landet, dets kultur og arbejdsforhold, som jeg ønsker at dele med alle interesserede.

 


Waldrand
Swiss Worktravel 13

Mine år i Schweiz var de sjoveste og mest mindeværdige i mit liv. Den højere løn, de gode drikkepenge og de lavere skatter gav mig økonomisk frihed. Jeg udviklede mig personligt på utrolige måder og skabte venskaber for livet.

I Schweiz er naturen ubeskrivelig smuk, og arbejdsforholdene er i top. Der er stor efterspørgsel efter arbejdskraft inden for hotel- og restaurationsbranchen, så hvorfor er der ikke flere, der tager afsted på arbejdsophold? Min erfaring fortæller mig, at det primært skyldes usikkerheden ved at skulle flytte til et fremmed land og håndtere alle de praktiske foranstaltninger.

 


Derfor har jeg gjort det let for alle parter. Jeg har sammensat en pakke, der gør opstarten nem for de unge, og for arbejdsgiverne har jeg sikret en hurtig og effektiv formidlingsproces uden økonomisk risiko.

Ved at vælge Swiss Worktravel får du ikke blot en professionel jobformidler, men også en dedikeret partner, der deler sin ekspertise og passion for Schweiz med dig. Jeg stræber altid efter at skabe det perfekte match mellem kandidat og arbejdsgiver og sørger for løbende støtte til alle kandidater.

Tag det første skridt mod en spændende karriere i Schweiz med Swiss Worktravel. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe minder for livet og opnå personlig vækst.

Louise Sihm Kloster

Grundlægger af Swiss Worktravel


ProfilbilledeKontakt

Vi sætter stor pris på din interesse. Har du spørgsmål, brug for yderligere oplysninger eller ønsker at deltage i vores spændende programmer? Kontakt os, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


KONTAKT OS